De Harmony Gemeente.
Een enthousiaste &
Christelijke gemeenschap.

We zijn een enthousiaste en Bijbelgetrouwe gemeente met een duidelijke visie.
We zien uit naar groei en Gods onmisbare zegen op het werk dat we tot Zijn eer mogen doen.
Op het christelijke erf vallen we onder de kerkgemeenten met baptistische grondslag. 

Wat kun je zoal verwachten?

We hebben ons programma helemaal aangepast aan de tijd waarin we leven. Het Woord van God verandert niet, maar mensen veranderen met de dag. Het was niet eenvoudig, maar we denken de klus te hebben geklaard.

Reactie van een bezoeker

Klik hier op voor meer informatie

Een reactie van een toevallige bezoeker: “Ik ben niet gelovig, maar dit programma spreekt me aan. Ik had een hele andere voorstelling van een kerk. Hier staan stoelen en tafels met een bloemetje! Ik kom hier tot rust en kan gewoon mijzelf zijn. Dit had ik echt niet verwacht.”

Planning:

Elke zondagochtend tussen 11.00-12.00 uur hebben we een speciaal en hedendaags programma voor jong en oud.

We beginnen om 11.00 uur met een aantal vlotte nummers. Geen Psalmen of Gezangen, al zijn deze ook prachtig, maar hedendaagse muziek. Daarna kun je gaan genieten van de zanggroep “Shine Your Light” die een aantal liederen zal gaan zingen. Hun repertoire is breed en meertalig van opzet (Engels en Nederlands). Als we samen zingen, zingen we liederen uit de liederenbundel van ‘Opwekking’. 

Zo ziet een dienst eruit:

*Voor Covid-19*

Alle teksten worden geprojecteerd op een groot scherm zodat je gemakkelijk mee kunt lezen of zingen.


Je wordt verder verrast met een variërend programma waaronder bv. een sketch, interview, of een waar gebeurd verhaal. 

 

Daarna zijn we eventjes stil en denken we aan wat de Here Jezus voor ons op het kruis heeft volbracht en nemen we brood en wijn om hier zinnebeeldig bij stil te staan.

Verder zal een thema uit de Bijbel op een hedendaagse en begrijpelijke manier worden behandeld (20-30 minuten). Dit is geen preek waarbij je langzaam maar zeker in slaap wordt gesust. Verre van dat! Je krijgt een hedendaagse kijk op Bijbelse zaken aangereikt. Geen zoetsappige taal, maar iets uit het leven gegrepen. God wil mensen immers iets geven waar ze echt iets aan hebben? Het geheel wordt ondersteund door een PowerPoint presentatie, zodat je gemakkelijk het geheel kunt blijven volgen. Er wordt met regelmaat gebruik gemaakt van videomateriaal om zaken verder te verduidelijken.

Afloop

En dan? … dan is er koffie (maar ook, thee of fris).

Lijkt het je wat? Kom eens kijken!

Elke zondagochtend tussen 11.00 – 12.00 uur komen we samen met een gevarieerd programma voor jong en oud.